pondělí 25. března 2013

Trénink dělá mistra


Kola jsme rozdali, kluci z Noe už odletěli tak co teď…? Nebojte se, flákat se rozhodně nebudeme. Sobotu jsme pojali zase pracovně a vrhli jsme se na výcvik našich dvou mechaniků Omara a Aliho. Připravit je na tréninkový program pro učitele z obdarovaných škol, který odstartuje v pondělí. 


 Nejdříve jsme si však šli vyzvednout stojan na kola (promyšlený do posledního detailu Romanem, dle našeho mínění by si tento koncept měl rozhodně patentovat). Mohli jsme se tak pustit směle do práce. Rozdělali jsme kolo skoro do šroubku a pak jej zase složili zpět. 


Po vydařeném dnu jsme si zasloužili odměnu. V naší rybářské vesničce koupili dvě barakudy a vyrazili směr pláž (jezdit po pláži na kole nebyl dobrý nápad). Po několika stech metrech jsme to vzdali. Vyjet na Materhorn by bylo asi snazší. Kolo se bořilo do písku a měli jsme tak pocit, že jedeme neustále do prudkého kopce. Mysleli jsme, že je to kousek, prakticky hned za rohem. 

Nakonec jsme se teda prošli skoro hodinu po pláži, než jsme dorazili k našemu cíli. Do „sunset baru“ (příbytku z palmového dřeva a listí, který před rokem postavil společnými silami právě s Romanema a Richardem) za přítelem všech Čechů, ETim, který nás netrpělivě na pláži očekával. Grilované barakudy s cibulí byly naprosto famózní. Stylově při západu slunce v Sunset baru. 

Žádné komentáře:

Okomentovat